Η ΦΑΡΑΝ ΑΕΒΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Ιαπωνικό Φαρμακευτικό Οίκο MEIJI στο τομέα των λοιμώξεων και η οποία αφορά την κυκλοφορία στην Ελληνική αγορά του πρωτότυπου φαρμακευτικού σκευάσματος Spectracef ( Ceftidoren pivoxil ).

Το Spectracef ( Ceftidoren pivoxil) είναι μία 3ης γενιάς κεφαλοσπορίνη απο του στόματος , προιόν έρευνας της εταιρείας MEIJI για την αντιμετώπιση των αναπνευστικών λοιμώξεων της κοινότητας καθώς και των μη επιπλεγμένων λοιμώξεων των μαλακών μορίων.

 
 

 
 
 

 

H FARAN A.B.E.E και η Sandoz μέλος του ομίλου Novartis, μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας τους, αναλαμβάνοντας την προώθηση και διανομή ενός ακόμα προϊόντος με δραστική ουσία Epoetin alfa.

Η συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσει την ηγετική θέση FARAN A.B.E.E στο χώρο της Βιοτεχνολογίας, καθώς η Sandoz είναι Παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή Βιοομοειδών φαρμάκων.

 
 

Ανακοίνωση συνεργασίας ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ & NOVARTIS (Hellas) AEBE

 
 
 

 

Η ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ και η NOVARTIS (Hellas) AEBE, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους στο χώρο της θεραπευτικής Ογκολογίας. Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της συνεργασίας με τη NOVARTIS, η FARAN αναλαμβάνει την προώθηση και την διανομή στην Ελληνική αγορά των σκευασμάτων της Novartis TYVERB (Lapatinib) και ZYKADIA (Ceritinib). To TYVERB (Lapatinib) ενδείκνυται στην θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού που υπερκφράζει τον HER2, ενώ το ZYKADIA (Ceritinib) ενδείκνυται στην θεραπεία του μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα που παρουσιάζει ALK αντιμετάθεση.

Η συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσει την ηγετική θέση της FARAN στο χώρο της ογκολογίας μεταξύ των Ελληνικών εταιρειών, καθώς η NOVARTIS είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή πρωτοπόρων φαρμάκων. Η FARAN, παραμένοντας έτσι πιστή στο όραμα και στις αξίες της, συνεχίζει να διευρύνει την συνεργασία της με κορυφαίους Φαρμακευτικούς οίκους, υλοποιώντας τη δέσμευσή της προς τον Έλληνα ασθενή και το σύστημα υγείας, προσφέροντας καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας & Θεραπευτικής Αξίας, για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.

 
 

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΦΑΡΑΝ Α.Β.Ε.Ε.

 
 
 

 

Η εταιρία ΦΑΡΑΝ, μια από τις ιστορικότερες Ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με συνεχή παρουσία σχεδόν 70 ετών στην Εληνική φαρμακευτική αγορά, βραβεύτηκε από την Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος (Ε.Π.Ε.) με το «Βραβείο Επιχειρηματικότητας στον Χώρο του Φαρμάκου 2018» ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της στον κλάδο και στην προάσπιση της υγείας των Ελλήνων πολιτών.

Η βραβευση έγινε από τον πρόεδρο του ΔΣ της Ε.Π.Ε. καθηγητή Παθολογίας κ. Ευστράτιο Μαλτέζο και τον Α’ Αντιπρόεδρο καθηγητή Παθολογίας κ. Απόστολο Χατζητόλιο κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των εργασιών του «4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή Συμμετοχή» που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, 21-25 Φεβρουαρίου 2018.